Sinun esitys oli kyllä kuin kerma kakun päällä. Työntekijät olivat aivan hurmaantuneita showsta ja laulusta.

Kristiina Heinström / Etelävartiointi Oy

Lämmin kiitos hienosta esiintymisestänne Majaoja-säätiön gaalassa. Saitte paljon kiitosta useilta kutsuvierailta ja järjestäjiltä.

Siskotuulikki Toijonen / Majaoja-säätiö  

Kiitos vielä tuhannesti aivan mahtavasta esityksestä.

Kristiina Heinström / Etelävartiointi Oy

Kiitos paljon hienosta ja hyvästä esityksestä juhlassamme. Syntymäpäiväsankari on ollut tosi tyytyväinen lauluesityksistä! Tämä oli hänelle iloinen yllätys.

Raija Nordlund / Alteams Finland Oy

Kiitos vielä kerran aivan huikeista esityksistä juhlassamme. Ja meillä kaikilla oli ni-in mu-ka-vaa.

Elina Kontturi / Ulefos Oy

Olit täydellinen, upea show! Kaikki on ihan otettuja. Jengi on vieläkin ihan liekeissä ja sinusta on puhuttu koko alkuviikko.

Carita Piippo / Kiinteistömaailma Asuntoherttua Oy

Kiitos eilisestä. Oli virkistävä esitys ja porukka tykkäsi!

Tiina Häikiö / Lead Way Oy

Kiitos paljon. Kovasti on esiintymisesi herättänyt hilpeyttä! Olit tehnyt paljon töitä sen eteen. 

Marja-Leena Koukonen / Osuuskauppa Suur-Savo

Kiitos upeasta esityksestä. 

Heikki Vappula / UPM 

Huikea show! Kiitos!

Linda Mehtonen / Osuuskauppa Suur-Savo

Kiitos viihdyttävästä esityksestä. Myös myöhempi lauluosuus oli tosi pidetty osallistujien keskuudessa.

Minna Parkko / Energiateollisuus

Aivan huikea show!! Kylllä sinusta on puhuttu ja paljon! Lämmin kiitos, oli todella loistava SHOW.

Mari Laaksonen / CleanMarin Oy

Lämmin kiitos eilisestä. Porukka oli ihan tohkeissaan loppuillan ja esiintymistäsi kiiteltiin vuolaasti. Joku sanoi, ettei olisi halunnut sen lainkaan loppuvan vaan olisi halunnut kuulla vielä lisää.

Jarmo Piippo / Flowplus Oy

Kiitos vielä loistavasta esiintymisestä. Asiakkaamme todella pitivät showstasi ja olivat kovasti kiinnostuneita nimestäsi ja mistä löysimme sinut.

Pia Haverinen / Handelsbanken

Kiitos mukavasta ja viihdyttävästä show'sta. Mielelläni suosittelen teidän kokoonpanoanne muillekin.

Taru Sundelin-Ojala / Veturimiesten liitto

Hyvin paljon kiitoksia esiintymisestäsi. Paljon kiitosta olet saanut henkilöstöltä, kaikki tykkäsivät niin Debbiestä kuin kauniista laulustasi.

Leila Korri / Finn-Power Oy

Tulin juuri Siljan joulukadun avajaisista ja olin vaikuttunut laulunlahjoistasi ja toisaalta loistavasta komiikasta ja rohkeudesta.

Arja Oikarinen / Kustannusosakeyhtiö Kauppalehti

Sari on parhaimmillaan biiseissä, joissa koko hänen voimansa on esillä.

Pirjo Airaksinen / Nelonen Media

Jumalainen ääni, positiivinen jälkimaku, oopperalaulajan hohto äänessä. Hänen äänessään on riittävyyttä vaikka mihin.

Patrick Lagus / Lagus Productions Oy  

Kiitokset ilahduttavasta ja mieleenjääneestä esityksestä.

Kristiina Seppä / Kesko Oy

Kiitos vielä esityksestä syntymäpäivilläni. Vieraat olivat otettuja niin laulusta kuin komiikastakin.

Teijo Talka / Knauf Insulation Oy

Kiitos mahtavasta esityksestä! Kaikki pitivät musiikkia hyvänä ja sinun solistin ja esiintyjän kykyjä kiiteltiin.

Thomas Åhman / Rotator Oy

Kiitos hauskasta esityksestä pikkujouluissamme. Tuntui uppoavan hyvin yleisöön.

Mari Niittymäki / Tech Data Finland Oy

Kiitos esityksistäsi. Palaute oli hyvin positiivista. Osa asiakkaista luuli oikeasti että olet meillä töissä kun tunnet aihetta niin hyvin.

Markku Nikola / Konehuone Oy

Juhlat onnistuivat todella hyvin. Sinulle lankeaa tosi suuri kiitos onnistumisesta. Esityksesi oli loistava.

Mirja Hytönen / Metso Paper Oy

Haluan vielä kiittää sinua ja pianistia aivan mahtavasta esityksestä. Vierailla oli hauskaa ja kaikki ovat kiitelleet erityisesti teidän esitystä. Omasta puolestani voin sanoa että se oli yli minun odotusten.

Marita Saari / Ekström Catering

Lämmin kiitos. Kruunasit päivämme!

Martti Tyynismaa / Talent Partners

Esitys oli kerrassaan loistava ja siitä on riittänyt naurua vielä tällekin päivälle! Ja varmasti vielä pitkään... Kiitos!

Mirjami Mäkynen / Eläke-Fennia

Kiitokset aivan loistavasta panoksestasi juhliemme onnistumisessa. Sait varmaan monta uutta fania, kovasti kaikki kehuivat sinua ja bändiäsi.

Tuula Sauso / Oy Metsä-Botnia Ab

Kiitoksia tosi mukavasta ohjelmasta! Olit saanut meistä "Hämeen hitaista" tosi mielekkään kokonaisuuden. Sitä on kiitelty monelta taholta ja olemme saaneet myönteistä palautetta koko tapahtumastamme!

Soile Lindfors / Lopen Osuuspankki

Palaute oli sataprosenttisesti myönteistä ja sekä Debbie että Ensto saivat pisteet himaan. Tack Debbie!

Seppo Martikainen / Ensto Oy

Kiitos erinomaisen mieleenpainuvasta iltaohjelmasta.

Pekka Kemppainen / Kone Oy

Debbien esityksestä pidettiin ja naurua riitti. Kokonaisuus oli uskomattoman hyvä ja huumoripläjäys piristi pitkää päivää.

Tiina Suorsa / Talent Partners Oy 

Sari Aittokoski otti heti ensimmäisestä hetkestä tilan ja tilanteen haltuunsa, kansainvälinen yleisö seurasi haltioituneena loistavaa esitystä. Säkenöivä Sari esitti erinomaisella englannin kielellä kabareen, jonka veroista saa etsiä. Nautinnollinen huipentuma juhlaillalliselle, johon osallistui monisatapäinen joukko kääntäjien ja tulkkien maailmankongressin vieraita.

Helkky Halme / Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto

Kiitos esityksestäsi. Se oli minulle täydellinen yllätys ja jäi sellaisena ikimuistettavasti mieleen.

Antti Pankakoski / Silja Line Oy

Osuutesi on saanut todella positiivisen vastaanoton. Vastaava tapahtuma on järjestetty useana vuotena ja joka vuosi mukana on ollut tähtiesiintyjä. Tässä "vertailussa" sinun esityksesi nostettiin ykköseksi.

Ari Rauhala / Factor Nova

Debbie Irrational teki vaikuttavan entreen ja mykisti salin vain saadakseen koko joukon nauramaan kippurassa hetken päästä. Harvoin, jos koskaan, on esiintyjä asiakastilaisuudessa saanut joka iikan seuraamaan yhtä haltioissaan koko esitystä loppuun asti. Sanat eivät tee Debbien performanssille oikeutta, hänet on koettava livenä!

Kjell Forsen / Ericsson Oy

Tunnelma, jonka toit mukanasi tilaisuutemme oli fantastinen, mieleenpainuva kokemus ja iäksi muistoissa elävä elämys.

Marjukka Puuska / Talent Partners

Debbien persoona herkisti nauruhermomme ja vielä useita päiviä myöhemmin sain kiitoksia välitettäväksi upealle "henkilöstö- ja suhdetoimintajohtajattarelle" Debbielle siitä miten hyvin hän oli perehtynyt henkilöstöömme. Eikä vähiten kiitelty upeaa ääntäsi.

Jaana Kivi / Raisio Group

Vielä kerran monet kiitokset erinomaisesta esityksestäsi.

Jyrki Yrjö-Koskinen / Metsä-Botnia

Kiitos vielä kerran mainiosta esityksestä. Asiakkailta on tullut yksinomaan positiivista palautetta perinteitä rikkovasta tavasta esittää asiat. Hieno juttu!

Esa Hirvonen / Itä-Savo Oy

Tuhannet kiitokset erinomaisen mieleenpainuvasta ja riemastuttavasta iltaohjelmasta. En ole ikinä saanut niin paljon kiitoksia järjestelyistä kuin nyt. Sait aivan mahtavan tunnelman aikaan vuosikokouksessamme. Sitä muisteltiin vielä seuraavana päivänä kokouksessamme. Huumori yhdistettynä uskomattoman hyvään ääneen on aikamoinen yhdistelmä.

Irma Laitinen / KONE Corporation

Olin myyty! Debbie Irrational valtasi kotimme ja aloitti taidokkaan pyörityksen. Faktaa, fiktiota ja hulvatonta huumoria. Ja se jumalainen lauluääni! Oli upeaa kuulla, miten täysillä hän oli paneutunut tehtäväänsä: selannut vanhoja valokuviani ja selvittänyt kytkentöjäni juhlavieraisiin. Niistä juhlista ja Debbie Irrationalista puhuttiin jälkikäteen.

Riitta Larnimaa / Teollisuuden ja Työnantajain keskusliitto

Kiitos vapunaaton irrottelusta! Kiitos Sari Aittokoskelle vapunaaton maanmainiosta "Häpäise itsesi kaiken kansan kuullen"-irrottelusta. Miten vapauttavaa viihdettä. Sen taustalla on tietysti tietoa ja osaamista. Viihdyin, toden totta. Mitkä absurdismin tajut sinulla, Sari! You made my Valpuri.

Beritta Markkula / MTV-3

Debbie Irrationalin vierailu oli melkoisen epätodellinen tapaus: juhliin rynnännyt Debbie tuntui tuntevan kaikki ja tietävän kaiken. Esitys oli riemastuttava! Älyllisesti tehtyä, aidosti hauskaa. Harvoin olen saanut olla sellaisessa ilotulituksessa mukana!

Pekka Tuovinen / Fortum

Sari Aittokoski näytteli Dream Factory Road Showssa antaumuksella. Koskaan emme tienneet ennen esitystä, miten Sari improvisoisi esityksen alun. Imitaatiokyvyt häikäisivät!

Liisa Tenhunen-Ruotsalainen / Taloudellinen Tiedotustoimisto

Sari Aittokosken esittämä Debbie Irrational-show pankin tilinpäätösjuhlassa oli erittäin persoonallinen ja hauska. Show ylitti odotuksemme! Hän oli paneutunut asiaan todella hyvin ja ottanut perusteellisesti selvää juhlavieraista. Huumori oli älyllistä ja hulvatonta ja se upposi juhlavieraisiin täysin. Debbien antamat humoristiset lahjat henkilöstölle olivat oivaltavasti valittuja ja ottivat huomioon kunkin lahjansaajan persoonan.

Birgit Multisilta / VTT

Sari Aittokosken kirjoittama ja esittämä Debbie Irrational-show oli järjestämämme kansainvälisen seminaarin huippukohta! Hän esitti shown sujuvasti englannin kielellä ja lauloi sen lisäksi lauluja monilla muillakin kielillä. Sari oli perehtynyt etukäteen ulkomaisten seminaarivieraiden elämänvaiheisiin ja taustoihin, ja niinpä moni paikallaolija yllättyi Debbien esittäessä erittäin humoristisia katkelmia heidän elämästään. Show oli lyhyesti sanottuna jymymenestys! Yhä edelleenkin samoja ihmisiä tavatessani he muistelevat "kuningatartamme" Debbie Irrationalia. Otimme shown alun perin videolle omaksi muistoksemme, mutta osallistujien vaatimuksesta jouduimme lähettämään kopioita ympäri Eurooppaa.

Jarkko Lehikoinen / Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry

Mezzosopraano Sari Aittokosken esiintyminen tyttäreni häissä oli upea. Suuri vierasjoukko oli hyvin kansainvälinen, vieraita oli yhdeksästä eri maasta. Kulttuurieroista huolimatta kaikki olivat hyvin haltioissaan esityksestä ja se palkittiin runsain aplodein ja bravo-huudoin. Juhlien jälkeen tapaamani suomalaisvieraat ovat juhlista kiittäessään aina maininneet Sarin esityksen. Voin vilpittömästi sanoa, että Sari Aittokoski teki esityksellään tavanomaisesta juhlasta ikimuistettavan.

Heikki Karjalainen / Helsingin Uusyrityspalvelu

Sari Aittokosken esityksille on ominaista intuitiivinen vuorovaikutus yleisön kanssa. Klassiset laulut soivat syvältä ja tummana ja hänen äänessään on sellaista kohtalonomaisuutta, jota harvoin kuulee. Miss Debbie Irrational on oma lukunsa. Debbienä Sari imaisee yleisön mukaan sellaisella intensiteetillä, että heikompaa huimaa. Oivaltava komiikka ja itseironia saavat yleisön ulvomaan naurusta. Jälkeen päin monet eivät löydä sanoja kuvaamaan esityksen vauhdikkuutta ja taiteellisuutta. Esitys tempaa kirjaimellisesti mukaansa, kun Debbie tarttuu aikaan ja hetkeen. Debbie Irrationalia ei voi verrata mihinkään eikä kehenkään taiteilijaan!

Tuomo Lähdeniemi / Fountain Park