Taiteellisessa työssäni keskeisellä sijalla ovat laulu, komiikka, estradiviihde, show-esiintymiset ja käsikirjoittaminen.

Laulaja

Olen esiintynyt usean orkesterin laulusolistina ja keikkaillut Suomen eturivin muusikoiden kanssa. Tunnelmalliset jazz-standardit mm. Billie Holidayltä ja Julie Londonilta sekä amerikkalainen estradiviihde Frank Sinatralta ja Liza Minnelliltä kuuluvat keskeiseen lauluohjelmistooni samoin kuin latinalaissävelmät ja bossanova.

Koomikko


Minulla on pitkä kokemus komiikan tekemisestä. Olen usean vuoden ajan käsikirjoittanut ja esittänyt eri estradeilla koomisia yhden naisen show-esityksiä. Laulava koomikkohahmoni Debbie Irrational on viihdyttänyt sekä yritysten että yksityisten tilaisuuksissa, radiossa ja ravintoloissa.

Näyttelijä

Näyttämökokemusta olen hankkinut Tanssiteatteri Mobitassa Tampereella sekä Turun, Jyväskylän ja Joensuun ylioppilasteattereissa ja Työväen Akatemian teatteritoiminnan linjalla sekä useilla näyttämötyön kursseilla, joilla opettajinani ovat olleet mm. Vesa Vierikko, Kari Heiskanen, Maija-Liisa Marton, Erik Söderblom, Sinikka Sokka ja Jarmo Nieminen. 

Jarmo Niemisen ohjauksessa olen esiintynyt TV-2:n produktioissa "Ainoa elämä" ja "Tulevaisuuden kuvia". Muista televisiotöistä mainittakoon Eija-Elina Bergholmin ohjaama "Mahagonny" sekä Jussi Tuomisen käsikirjoittama "Vappunenä"-ohjelma TV-2:ssa.

Teatteriroolejani ovat olleet mm. Prospero (Myrsky) sekä Irina Arkadina (Lokki) Juha Hurmeen ohjauksessa sekä Martirio (Bernarda Alban talo) ja varkaan vaimo (Kaikki vorot eivät tule varkaisiin) Risto Ruottusen ohjauksessa.

Oopperalaulaja

Oopperaroolejani ovat olleet mm. Jezibaba (Rusalka), Tigrana (Edgar), Klytaimestra (Ifigeneia Auliissa), Isabella (Italiatar Algeriassa), Ruhtinatar (Sisar Angelica), Mrs Quickly (Falstaff), Ulrica (Naamiohuvit), Olga (Jevgeni Onegin), Maddalena (Rigoletto), Kaisa (Pohjalaisia), Tisbe (Tuhkimo), Berta (Sevillan parturi), Kolmas nainen (Taikahuilu), Zita (Gianni Schicchi), Maalaistyttö (Kaarle-kuninkaan metsästys) ja Kesätyttö (Juha), Kolmas nainen (Viimeiset kiusaukset) ja Olga (Rasputin).

Operettiroolejani ovat olleet Orlovsky (Lepakko) ja Barbara (Yö Venetsiassa).

Olen laulanut myös Tapani Länsiön Sulka-oopperan kantaesityksen naispääosan (Anna) Musica Nova-festivaaleilla Helsingissä, Taimin roolin Ilkka Kuusiston Isänmaan tyttäret-oopperan kantaesityksessä Ilmajoen Musiikkijuhlilla sekä Aleksanterin teatterin 120-vuotisjuhlaoopperassa. 

Olen esiintynyt Suomen Kansallisoopperassa, Helsingin Juhlaviikoilla, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Urkuyö ja aaria-festivaalilla sekä Tampereen, Turun, Mikkelin, Vaasan ja Vantaan alueoopperoissa. 
sekä kuulunut Suomen Oopperaliiton solistipankkiin.

Olen tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten eturivin kapellimestareiden kanssa kuten Jukka-Pekka Saraste, Leif Segerstam, John Storgårds, Pertti Pekkanen, Mikko Franck, Atso Almila, Ari Rasilainen, Markus Lehtinen, Ilkka Kuusisto, Kari Kropsu, Tuomas Pirilä, Jani Siven, Johanna Almark ja Hannu Norjanen.

Tukea

Taloudellisesti minua ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Wihuri-säätiö, Suomen säveltaiteen tukisäätiö, Tauno Pylkkänen-rahasto, Hämeen läänin taidetoimikunta ja Helsingin kaupungin 450-vuotis-taiteilijatalosäätiö. Olen myös saanut valtion 1-vuotisen taiteilja-apurahan.

Opintoja

Olen valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi pääainena laulu. Laulua olen opiskellut myös Berliinin musiikkikorkeakoulussa ja Tampereen konservatoriossa sekä Alberto Zeddan, James Kingin, Hilde Zadekin, Kim Borgin, Rudolf Bautzin, Gerhard Kahryn, Juri Statnikin, Anna Reynoldsin, Franz Lukasovskyn ja Peter Bernen mestarikursseilla. 

Suomalaisista eturivin laulutaiteilijoista minua ovat opettaneet Anita Välkki, Jaakko Ryhänen, Ritva Auvinen, Raimo Laukka ja Aili Purtonen.

Näyttelijäntyötä olen opiskellut Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuksessa ja Työväen-Akatemian teatteritoiminnan linjalla sekä useilla näyttelijäntyön kursseilla.

Olen myös opiskellut Tamperen yliopistossa journalistiikkaa ja valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi pääaineena radio- ja tv-työ. Työskentelin usean vuoden ajan radiotoimittajana tehden sekä asia- että viihdeohjelmia.